Unsaid - Precious Emotions in Jewelry
 
IN THE PRESS

Juwelenmerk unsaid library opent pop up in knokke

Feeling
|
Jul, 2019

Zeg het met juwelen.

Wat kan je er vinden? Voor gevoelens waar je geen woorden voor hebt zijn er gelukkig prachtige juwelen van Unsaid Library. De unieke sieradendesigns van het jonge Belgische merk waren al te bewonderen in de flagshipstore in Antwerpen, maar doen deze zomer voor het eerst ook Knokke aan. Van 1 juli tôt 30 september kunnen sieradenliefhebbers terecht in de exclusieve pop up boetiek aan de Zeedijk.

Uniek omdat: Unsaid Library gebaseerd is op een simpel, maar diepgaand inzicht: soms is het lastig om onze meest innige gevoelens voor anderen onder woorden te brengen. In plaats van woorden, kiest Unsaid Library daarom voor een ander médium: sieraden. Het merk ging wereldwijd op zoek naar de archetypes van emoties en vertaalde dit in 11 draagbare collecties van edele materialen zoals goud en diamant. De sieraden zijn stuk voor stuk betekenisvolle expressies van de meest intieme momenten, herinneringen en gedachten: bijzondere cadeaus om even stil te staan bij datgene wat vaak ongezegd blijft. Nadat je jouw cadeau- een juweel dat uniek is in zijn materiaal, stijl, ontwerp en expressie- hebt gekozen, maak je het geheel af met een gepersonaiiseerde schriftelijke boodschap.

De pop-up boetiek is van 1 juli tôt 30 september 2019 te bezoeken bij The List, Zeedijk 739, 8300, Knokke. 1 juli - 31 augustus: elke dag van llu tôt 18u 1 september - 30 september enkel in de weekends.

You can read the published article here.

|
Jul, 2019
Unveiling the world’s most precious library of emotions in Knokke.
Read more
|
Jul, 2019
Antwerpse Unsaid Library trekt met pop-up naar de kust
Read more
|
Aug, 2019
‘S WERELDS KOSTBAARSTE BIBLIOTHEEK VAN EMOTIES IN KNOKKE ONTHULD
Read more
Close